Πώληση! Vegan Protein 2kg Μεγαλύτερη προβολή

Vegan Protein 2.1kg

Νέο προϊόν

Κατάλληλη για χορτοφάγους.
- Ανάκτηση μυών
- Προστέθηκαν φιλικά βακτήρια και πεπτικά ένζυμα
- Δεν υπάρχουν τεχνητά γλυκαντικά ή σάκχαρα

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

41,00 €

-4,00 €

45,00 €

 • Τι είναι η Vegan Protein ™;

  Όταν ακολουθείτε μια δίαιτα χωρίς κρέας και γάλα, η κατανάλωση απαραίτητων πρωτεϊνών και αμινοξέων μπορεί να είναι δύσκολη. Προκειμένου οι μύες να επωφεληθούν πλήρως από την άσκηση και την προπόνηση που κάνετε, είναι σημαντικό να καταναλώνετε αρκετές πρωτεΐνες.

  Η Vegan Protein ™ είναι κατασκευασμένη από πρωτεΐνη μπιζελιού και περιέχει LactoSpore®, ένα φιλικό βακτήριο.

  Για ποιόν είναι?

  Η Vegan Protein είναι τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που ασκούνται τακτικά και θέλουν να συμβάλουν στη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής τους μάζας. Η Vegan Protein ™ είναι επίσης κατάλληλη για vegans και χορτοφάγους.

  Ποια είναι τα οφέλη;

  - Συμβάλλει στη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας
  - Προστέθηκαν φιλικά βακτήρια και πεπτικά ένζυμα
  - Χωρίς γενετική τροποποίηση, αζωτούχα λιπάσματα, γλουτένη, σόγια και χημικά.
  Η Vegan Protein ™ παρέχει έναν απλό και αποτελεσματικό τρόπο συμπλήρωσης της διατροφής σας με πρωτεΐνες.
  Δεν υπάρχουν τεχνητά γλυκαντικά ή σάκχαρα.

  Πληροφορίες Προϊόντος
  Η Vegan Protein ™ είναι φτιαγμένη από πρωτεΐνη μπιζελιού. Απευθείας από φρέσκα μπιζέλια, η Vegan Protein ™ είναι απαλλαγμένη από γενετική τροποποίηση, αζωτούχα λιπάσματα, γλουτένη, σόγια και χημικά.

  Τα μπιζέλια είναι μια φανταστική πηγή πρωτεΐνης, η οποία είναι εξίσου καλή με τις πηγές ζωικών πρωτεϊνών. Στην πραγματικότητα, η πρωτεΐνη μπιζελιού περιέχει περισσότερη πρωτεΐνη BCAA από την πρωτεΐνη του αυγού, σχεδόν διπλασιάζει την ποσότητα αμινοξέων αργινίνη σε ορό γάλακτος και υψηλότερες ποσότητες αμινοξέων γλουταμίνης από ό, τι τόσο το ασπράδι αυγού όσο και η πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

  Η Vegan Protein ™ είναι γλυκαντικά με φυσική φυτική βάση stevia. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Vegan Digezyme® πεπτικό ενζυμικό σύμπλεγμα και το LactoSpore®, ένα φιλικό βακτήριο, καθιστώντας το ρόφημα εύκολο στην πέψη.

  Συνιστώμενη χρήση
  Καταναλώστε 2-3 ροφήματα ημερησίως.
  Αναμείξτε 25gr, τα οποία είναι περίπου δύο επίπεδα των 25ml του scoop που περιλαμβάνει η συσκευασία, με 300 ml νερό σε ένα shaker ή μπλέντερ.

  Αυτές είναι κατευθυντήριες γραμμές και περισσότερο ή λιγότερο νερό μπορεί να προστεθεί στη γεύση.
  Μόλις αναμιχθεί, καταναλώστε αμέσως. Για ακριβείς μετρήσεις, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ζυγαριές, καθώς τα scoop μετριούνται σε millimeters και όχι σε γραμμάρια.

  Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή.

  Ingredients
  Nutralys® Pea Protein (pods of peas (Pisum Sativum)), Natural Colourings (Fat Reduced Cocoa Powder (chocolate varieties only), Betanin (berry and fruit varieties only), Beta Carotene (banana, vanilla and smooth fruit varieties only)), Flavourings, Thickener (carboxymethyl cellulose), Natural Sweetener (Stevia), Digezyme® Digestive Enzyme Complex (Amylase, Protease, Cellulase, Lactase, Lipase), LactoSpore® Probiotic Spores (Bacillus Coagulans).

 • Προτεινόμενη Δοσολογίαπρωί: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση. βράδυ: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω