Πώληση! Diet Protein 2.2kg Μεγαλύτερη προβολή

Diet Protein 2.0kg

Νέο προϊόν

Η Diet Protein περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό από φιλτραρισμένη Whey Protein και Micellar Casein ώστε να δώσει στον οργανισμό απαραίτητα βιονεργά πεπτίδια έχοντας την ικανότητα να μετριάσουν την όρεξη και να προάγουν τα επίπεδα γλουταθιόνης στο αίμα. Επίσης έχουν την ικανότητα να παράγουν τα απαραίτητα αμινοξέα τα οποία χρειάζεται ο κάθε αθλούμενος για την γρήγορη επαναφορά από την άσκηση.


Περισσότερες λεπτομέρειες

1 Αντικείμενο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

56,00 €

-8,90 €

64,90 €

 • Τι είναι η Diet Protein;

  H Diet Protein της Reflex Nutrition είναι μία τις παλαιότερες και δοκιμασμένες πρωτεΐνες που έχουν αναπτυχθεί εδώ και 10 χρόνια. Πωλείται παγκοσμίως και εξακολουθεί να είναι μία από τις μοναδικές πρωτεΐνες wheyστην αγορά που περιέχει την βέλτιστη ποσότητα Clarinol® CLA (Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ), σύμφωνα και με επιστημονικές έρευνες. Μελέτες έχουν αποδείξει ότι 3,000mg και πάνω του CLA την ημέρα είναι το ιδανικό, καθώς σχεδόν όλα τα άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά περιέχουν 1.000 mg. Έχοντας μικρότερη επίδραση. Λαμβάνοντας 2 φορές την ημέρα την Diet Protein της Reflex Nutrition, σας εξασφαλίζει την κατανάλωση 3,200mg του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Clarinol® CLA.

  Η Diet Protein της Reflex Nutrition περιέχει πρωτεΐνη ορού γάλακτος και micellar casein. Πρόσθετα συστατικά όπως η L-Carnitine, το GreenTea και φιλικά βακτήρια ολοκληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά φανταστικού προϊόντος με εγγυημένα αποτελέσματα. Είναι επίσης εντελώς απαλλαγμένο από πρωτεΐνη σόγιας.

  Για ποιόν είναι?

  Η Diet Protein έχει σχεδιαστεί τόσο για τις γυναίκες όσο και τους άνδρες που επιθυμούν τα τέλεια αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ένα προϊόν απαράμιλλης ποιότητας.

  Η Diet Protein είναι για χορτοφάγους, ωστόσο, δεν είναι κατάλληλο για vegans.

  Η Diet Protein παρέχει στον οργανισμό την απαραίτητη ποσότητα κάλσιουμ που χρειάζεται για τις καθημερινές του ανάγκες και το οποίο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι συμβάλει στο κάψιμο του λίπους και στην μείωση του βάρους πάνω από 25%.

  Η καθημερινή δόση της Diet Protein περιέχει 3.2gr. Clarinol CLA το οποίο βοηθάει στην διατήρηση της άλυπης μάζας. Επίσης, το Clarinol CLA μειώνει το λίπος του σώματος ενώ παράλληλα μεγαλώνει τον καθαρό μυϊκό ιστό.

  Οι τελευταίες έρευνες στο θέμα αυτό έχουν δείξει ότι 3.2gr. από Clarinol CLA βοηθάει στην μείωση του σωματικού λίπους. Επίσης στην ίδια έρευνα τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Clarinol CLA  έχει την ικανότητα να εισέρχεται στις λιπαποθήκες και να καταπολεμά το υπάρχον λίπος, χωρίς καμία επιπλέον δίαιτα ή ιδιαίτερη άσκηση.

  Στη συγκεκριμένη έρευνα η οποία τελείωσε πρόσφατα έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν το Diet Protein για πάνω από 1 μήνα άρχισαν να χάνουν από το αποθηκευμένο λίπος από την κοιλιά και τα πόδια.

  Για πρόσθετη βοήθεια η Diet Protein σε κάθε χορήγηση περιέχει Green Tea το οποίο χρησιμοποιείται για τις αντιοξειδωτικές και αποτοξινωτικές του ιδιότητες καθώς επίσης και την άριστη θερμογενετική του ικανότητα.

  Έτσι η Reflex Nutrition δημιούργησε ένα νέο μοναδικό προϊόν το οποίο έχει πολύ μεγάλη σημασία για τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους χάνοντας κιλά ελαττώνοντας το λίπος και ταυτόχρονα διατηρώντας μία πολύ καλή υγεία.

  Η Diet Protein είναι χωρίς αμφιβολία η πιο επιστημονικά σχεδιασμένη σύνθεση σε ρόφημα για δίαιτα σήμερα. Η Reflex Nutrition χρησιμοποίησε ότι πιο προηγμένο υπάρχει στη διαιτητική τεχνολογία και έρευνα σχεδιάζοντας αυτό το σπουδαίο προϊόν.


  Ingredients
  Protein Blend (MILK Protein Concentrate (80% Micellar Casein, 20% Whey Protein), Ultra Filtered Whey Protein Concentrate, [MILK] Peptide-Bonded Glutamine (derived from WHEAT Protein), Cross Flow Micro Filtered Whey Protein Isolate), [MILK] Clarinol® Conjugated Linoleic Acid (CLA) Powder (Safflower Oil, Glucose Syrup, Sodium Caseinate, Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide), Lecithin, Stabiliser (Tetrasodium Diphosphate), Antioxidant (Vitamin E)), Flavourings, Natural Colourings (Fat-Reduced Cocoa Powder (chocolate and banoffee varieties only), Betanin (raspberry & strawberry varieties only), Beta Carotene (banana, banoffee, chocolate peanut butter & vanilla varieties only), Anthocyanin (raspberry & strawberry varieties only)), Freeze-dried Banana Powder (banana & banoffee varieties only), Thickener (Carboxymethyl Cellulose), Emulsifier (SOYA Lecithin), L-Carnitine L-Tartrate, Malic Acid (raspberry & strawberry varieties only), Green Tea Extract (95% Polyphenols, 45% EGCG), Freeze-dried Strawberry Powder (strawberry variety only), Artificial Sweetener (Sucralose), LactoSpore® Probiotics (Bacillus Coagulans), Silicon Dioxide.
  For allergens, including cereals containing gluten, see ingredients in bold. May contain egg.

 • ΓεύσειςΣοκολάτα Φράουλα
  Προτεινόμενη Δοσολογίαπρωί: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, με το πρωινό. βράδυ: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω