Πώληση! Natural whey 2.27kg Μεγαλύτερη προβολή

Natural whey 2.27kg

Νέο προϊόν

Η NaturalWhey έχει ειδικά σχεδιαστεί για να σας παρέχει την Whey Protein στην πιο αγνή της μορφή. Δεν περιέχει καθόλου γλυκαντικά χρώματα ή αρώματα και καθόλου πρόσθετους υδατάνθρακες.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 Αντικείμενο

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

61,00 €

-8,00 €

69,00 €

 • Η NaturalWhey έχει ειδικά σχεδιαστεί για να σας παρέχει την Whey Protein στην πιο αγνή της μορφή. Δεν περιέχει καθόλου γλυκαντικά χρώματα ή αρώματα και καθόλου πρόσθετους υδατάνθρακες.

  Η NaturalWhey έχει, όπως και η διάσημη πλέον Instant Whey, έναν από τους υψηλότερους βιολογικούς δείκτες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά μέσα από το άριστα σχεδιασμένο προφίλ αμινοξέων.

  Το προϊόν έχει απίστευτη πρωτεϊνική διάσπαση και άριστη αφομοίωση ενώ περιέχει την μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε ελεύθερα αμινοξέα (BCAA) συγκρινόμενα με άλλες πρωτεϊνικές πηγές. Αυτή η υψηλή περιεκτικότητα σε BCAA είναι πολύ σημαντική, γιατί το σώμα την χρησιμοποιεί για να επιδιορθώσει τον μυϊκό μεταβολισμό και να προσθέσει ενέργεια.

  Περιέχει άριστης ποιότητας WheyProteinIsolate

  Η Natural Whey περιέχει Whey Protein Isolate σαν βασικό συστατικό που είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο ακριβό και αγνό προϊόν πρωτεΐνης που υπάρχει. Επίσης περιέχει έναν συνδυασμό από δύο πεπτιδικές συνθέσεις οι οποίες δημιουργούν το υψηλότερο περιβάλλον μυϊκής αποκατάστασης.

  Peptide Bond Glutamine

  Η Natural Whey περιέχει Peptide Bonded Glutamine η οποία είναι αρκετά δυνατότερη από την άυλη μορφή ελεύθερης L-Glutamine και η οποία βοηθάει στην επαναφορά του σώματος μετά από πολλή δύσκολη προπόνηση.

  Υδρολιμενη WheyProtein

  Περιέχει επίσης υδρολιμένη Whey Protein σε τέτοιο βαθμό ώστε η υδρόλυση να μπορεί να φτάσει μέχρι τα μικρότερα πεπτίδια και αμινοξέα. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα έχει την ικανότητα να απορροφάει γρηγορότερα και να χρησιμοποιεί τα μικρά πεπτίδια από ότι ολόκληρες πρωτεϊνικές ακολουθίες.

  Έχουμε πρόσθετα προβιοτικά και ένζυμα

  Μία ακόμα μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε άλλες whey πρωτεΐνες και στην Natural Whey είναι η προσθήκη ειδικών ενζύμων για την χώνεψη καθώς και λακτόσπορους και προβιοτικά για την καλή υγεία του στομάχου. Τα ένζυμα χώνεψης έχουν ερευνηθεί και αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση της πρωτεΐνης.

  Ειδικά διαλεγμένη WheyProtein

  Η ποιότητα της Whey που χρησιμοποιείται είναι ειδικά διαλεγμένη για να είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά και να περιέχει την απόλυτη σειρά αμινοξέων που έχουμε σχεδιάσει για το προϊόν.

  Ειδική επεξεργασία

  Η Whey Protein, που περιέχει η Natural Whey, έχει χρησιμοποιηθεί κατόπιν ειδικής επεξεργασίας με Micro Filtration και Ultra Filtration. Αυτές οι ειδικές επεξεργασίες γίνονται σε ειδικά πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να μπορούν να βγάλουν τις ευεργετικές τους ικανότητες όσον αφορά τα γλυκολακροπεπτιδια, την Λαπτοφερινη, την αμμινογλουμπινη και άλλα μικροσυστατικά.

  Η Natural Whey είναι η πιο αγνή Whey Isolate πρωτεΐνη που κυκλοφορεί στην αγορά!

  Ingredients
  Whey Protein Blend (÷87%) (Whey Protein Concentrate (MILK), Whey Protein Isolate (MILK)), Peptide-bonded Glutamine (Muscle Driveª) (WHEAT), Cocoa Powder (chocolate variety only), Flavouring, Emulsifier (SOYA Lecithin), Colour (Beetroot Red (strawberry variety only)), Enzyme Complex (Digezyme®), Colour (Beta Carotene (vanilla variety only)), Bacillus Coagulans (LactoSpore®).
  For allergens, including cereals containing gluten, see ingredients in bold. May contain egg.

 • ΓεύσειςΣοκολάτα
  Προτεινόμενη Δοσολογίαπρωί: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση. βράδυ: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω