Πώληση! Instant Whey Pro 2.2kg Μεγαλύτερη προβολή

Instant Whey Pro 2.2kg

Νέο προϊόν

Η κορυφαία whey πρωτεΐνη αγοράς!
Για όσους στοχεύουν στην οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Αποδεδειγμένα περιεκτικότητα σε 80% πρωτεΐνη.
Χωρίς καθόλου προσθήκη πρωτεΐνης σόγιας, σακχάρων και φοινικέλαιου.
Εκπληκτικές γεύσεις και υφή milkshake!

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

54,50 €

-10,50 €

65,00 €

 • Τι είναι η Instant Whey ™ PRO;

  Η Instant Whey ™ PRO είναι η κορυφαία πρωτεΐνη μας στη αγορά εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες.

  Κάθε φορά που ασκούμαστε, κάνουμε ζημιά στο μυϊκό ιστό μας. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί και να αυξηθεί ο μυς, έτσι και η Instant Whey ™ Pro προσφέρει μια εξαιρετική πηγή πρωτεϊνών για να βοηθήσει στην ενίσχυση των στόχων σας.

  Η Instant Whey ™ PRO της Reflex Nutrition έχει γεύση όπως ένα milkshake, και με τη χρήση νέων τεχνολογιών στη γεύση, έχουμε δημιουργήσει την καλύτερη εκδοχή σε γεύση έως τώρα. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι το καλύτερο προϊόν μείγμα ορού γάλακτος που μπορείτε να αγοράσετε στο κόσμο. Η Instant Whey ™ Pro μας, προσφέρει επίσης περισσότερη πρωτεΐνη και extras, όπως είναι τα φιλικά βακτήρια και τα πεπτικά ένζυμα, σχεδόν από όλους τους ανταγωνιστές μας.

  Για ποιον/α είναι η πιο κατάλληλη?

  Η Instant Whey ™ PRO είναι κατάλληλη τόσο για τους άνδρες και τις γυναίκες που στοχεύουν στην οικοδόμηση και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

  Όποιος ακολουθεί τακτικό πρόγραμμα προπόνησης και εκγύμνασης μπορεί να επωφεληθεί από τη χρήση της Instant Whey ™ PRO. Χιλιάδες αθλητές/αθλούμενοι έχουν επαινέσει αυτό το προϊόν για πάνω από 15 χρόνια.


  Ποια είναι τα οφέλη;
  Συμβάλλει στην αύξηση της μυϊκής μάζας.
  Συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας
  Συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών
   

  Αποδεδειγμένα περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 80%

  Η πρόσληψη πρωτεΐνης είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη των μυών και τα αμινοξέα είναι οι δομικές μονάδες των μυών. Υπάρχουν 20 αμινοξέα στο σώμα, από τα οποία 9 το σώμα δεν μπορεί να δημιουργήσει, και γι’αυτό πρέπει να προέρχονται από τη διατροφή.

  Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί η σωστή ποσότητα πρωτεϊνών από τα τρόφιμα, και εκεί είναι που αναλαμβάνουν τα συμπληρώματα διατροφής. Με τη χρήση ενός συμπληρώματος πρωτεΐνης μετά από άσκηση, θα παρέχεις στο σώμα αρκετή πρωτεΐνη για να χτίσουν και να διατηρήσουν τους μύες που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης.

  Η νέα φόρμουλα εγγυάται ότι δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο.


  Συνιστώμενος Τρόπος Μίξης
  Αναμείξτε 25g, το οποίο είναι περίπου δύο μέτρα σε επίπεδο 25ml (το scoopπεριλαμβάνεται στη συσκευασία), με 175-225ml νερού ή αποβουτυρωμένου γάλακτος σε ένα σέικερ ή μπλέντερ. Αυτή είναι η προτεινόμενη δοσολογία. Περισσότερο ή λιγότερο υγρό μπορεί να προστεθεί σε γεύση.

  Μόλις αναμείξετε, καταναλώστε αμέσως.

  Συστατικά Αναλυτικά:
  Instant Whey™ PRO Blend (Undenatured Native Whey Protein isolate & Undenatured Cross-Flow Micro-Filtered Whey Protein isolate, Undenatured Ultra-Filtered Whey Protein concentrate), Muscle Drive™ [(Peptide-Bonded Glutamine (derived from wheat protein), Hydrolysed Whey Protein (30% degree of hydrolysis), L-Glutamine], Thickener (Undenatured Milk Protein, Carboxymethyl Cellulose, Potassium Cloride), Flavouring, Natural Colourings [fat-reduced cocoa powder (chocolate and banoffee varieties only), Betanin (strawberry and raspberry varieties only), Beta Carotene (banana, banoffee, cinnamon & vanilla varieties only)], Artificial Sweeteners (Acesulfame K, Sucralose), Digezyme® Enzyme Complex (Amylase, Protease, Cellulase, Lactase, Lipase), Emulsifier (Soya Lecithin), Probiotic Blend [Bacillus Coagulans (LactoSpore®), Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus].

 • ΓεύσειςChocolate Perfection Vanilla & Ice Cream Strawberries & Cream
  Προτεινόμενη Δοσολογίαπρωί: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση. απόγευμα: 2 scoop σε 3/4 ποτήρι νερό, αμέσως μετά την προπόνηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω