Omega 3 90caps Μεγαλύτερη προβολή

Omega 3 90caps

20-50

Νέο προϊόν

• Μία από τις ισχυρότερες πηγές των απαραίτητων λιπαρών οξέων
• Συμβάλλει στην διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος
• Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα
• Πλούσιο σε EPA και DHA


Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

14,00 €

 • Τι είναι Omega 3;

  Το Omega 3 είναι μια πλούσια πηγή από καλά, υγιή λιπαρά απαραίτητα για να διατηρηθεί μια ισορροπημένη διατροφή. Είναι δύσκολο να βρείτε Omega 3 στη διατροφή δυτικών χωρών, δεδομένου ότι μπορεί να απορροφηθεί μόνο με την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων λιπαρών ψαριών, καθιστώντας τα συμπληρώματα τον ιδανικό τρόπο για να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε τα βέλτιστα επίπεδα αυτού του ζωτικής σημασίας θρεπτικού συστατικού.

  Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μάρκες συμπληρωμάτων των Omega 3 διαθέσιμων στην αγορά, ωστόσο, η ποσότητα του δραστικού συστατικού μπορεί να διαφέρει σημαντικά. Όταν επιλέγετε ένα Omega 3, το πιο σημαντικό που πρέπει να εξετάσετε είναι την περιεκτικότητα σε EPA και DHA. Το Omega 3 της Reflex Nutrition είναι ένα υψηλής ποιότητας, δυνατό προϊόν που περιέχει κατά μέσο όρο τη διπλάσια ποσότητα EPA και DHA από άλλες κορυφαίες μάρκες.

  Το ALA ( ά-λινολεϊκό οξύ), το EPA (εικοσαπεντανοϊκό οξύ) και το DHA (δοκοσαενοϊκό οξύ) είναι τα τρία κύρια λιπαρά οξέα που βρίσκονται στα ψάρια και είναι γνωστά με την ονομασία Omega 3 λιπαρά οξέα. Το ALA, το EPA και το DHA είναι πολυακόρεστα λίπη, δηλαδή “καλά” λίπη, σε αντιδιαστολή με τα κορεσμένα λίπη που αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών νοσημάτων.

  Τα Omega 3 λιπαρά οξέα έχουν ευρύτατα ερευνηθεί σχετικά με τα ευεργετικά αποτελέσματά τους στην καρδιαγγειακή υγεία. Αποδείχθηκε ότι τα ALA, EPA και DHA βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών ασθενειών και στην αρτηριοσκλήρυνση, μειώνοντας τα επίπεδα των τρυγλικεριδίων, αυξάνοντας την HDL “καλή” χοληστερίνη και ενδεχομένως «λεπταίνοντας» το αίμα. Πιθανότατα επίσης μειώνουν τον κίνδυνο εμφράγματος και καρδιακής αρρυθμίας.

  Μειώνοντας τις φλεγμονές, τα ALA, EPA και DHA μπορούν ακόμα να ανακουφίσουν από τους πόνους της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, παρόλο που φαίνεται λιγότερο χρήσιμο στα πρώτα στάδια της ασθένειας και δεν είναι ξεκάθαρο εάν έχει θετικές επιπτώσεις στην πρόοδο της ίδιας της νόσου. Τα Omega 3 μπορεί ακόμα να μειώνουν τους πόνους που σχετίζονται με τις προεμμηνορροϊκές κράμπες.

  Σε ποιον απευθύνεται?

  Τα Omega 3 συμπληρώματα της Reflex Nutrition είναι κατάλληλα για τους άνδρες και τις γυναίκες που ζητούν στήριξη στις διατροφικές τους ανάγκες. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τους αθλητές και όσους απολαμβάνουν ένα δραστήριο τρόπο ζωής, καθώς και για όσους είναι απλώς σε καθημερινή κίνηση και θέλουν να εξασφαλίσουν ότι λαμβάνουν τη συνιστώμενη ημερήσια δόση των θρεπτικών ουσιών.

  Οι κάψουλες του Omega 3 δεν είναι κατάλληλες για χορτοφάγους.

  Ποια είναι τα οφέλη;

  • Εύκολη κάψουλα για γρήγορη απελευθέρωση και κατάποση

  • Μια πηγή υψηλής ποιότητας DHA και EPA

  • Περιέχει, κατά μέσο όρο, το διπλάσιο σε ποσότητα EPA και DHA από άλλες κορυφαίες μάρκες

  Η δυτικού τύπου διατροφή, η οποία συχνά περιλαμβάνει χαμηλές ποσότητες ψαριών, ιδιαίτερα τα λιπαρά ψάρια όπως το σκουμπρί, οι σαρδέλες και η πέστροφα, στερείται τακτικά το απαραίτητο Omega 3 στον οργανισμό. Λαμβάνοντας τακτικά το Omega3 συμπλήρωμα της Reflex Nutrition, παρέχετε στο σώμα λάδι 1.000mg ψαριών, δηλαδή 330mg EPA και 220mg DHA ανά κάψουλα.

  Το DHA συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του εγκεφάλου και τη φυσιολογική όραση. Τα DHA και EPA μαζί συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής πίεσης του αίματος και στα φυσιολογικά επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα.

  Ingredients
  In a soft gelatin capsule: concentrated natural fish oil (FISH), Softgel composition (bovine gelatine, Glycerol).
  For allergens, see ingredients in bold.

 • Προτεινόμενη Δοσολογία1 κάψουλα, 3 φορές την ημέρα με τα γεύματα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω