CLA Μεγαλύτερη προβολή

Clarinol CLA 90caps

40-10

Νέο προϊόν

• Μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας
• Μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, της συνολικής και της "κακής" χοληστερόλης
• Έχει αντιοξειδωτική δράση
• Διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα

Περισσότερες λεπτομέρειες

12 αντικείμενα

22,50 €

 • Τι είναι το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA);

  Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ (CLA) είναι ένα φυσικό λιπαρό οξύ που υπάρχει σε δίαιτες που περιλαμβάνουν κρέας, τυρί και γαλακτοκομικά προϊόντα, αν και σε μικρές ποσότητες.

  Το συζευγμένο λινολεϊκό οξύ είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις "ωφέλιμου" λίπους. Είναι μία φυσική ουσία που σύμφωνα με τελευταίες έρευνες έχει βρεθεί ότι μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας αλλά και στην καταπολέμηση του καρκίνου. Ανήκει σε μια κατηγορία θρεπτικών συστατικών που ονομάζονται λιπαρά οξέα, και θα λέγαμε ότι είναι ένα από τα λεγόμενα "καλά" λιπαρά οξέα ,όπως είναι και τα ω-3 λιπαρά, τα οποία έχει άμεση ανάγκη το σώμα μας.

  Το CLA σαν συμπλήρωμα:
  Tο CLA της Reflex Nutrition παρέχει υψηλή δόση αυτού του φυσικού λιπαρού οξέος, χρησιμοποιώντας το Clarinol®, το οποίο είναι ένα από τα πιο αυστηρά ανεπτυγμένα συμπληρώματα του λινολεϊκού οξέος. Μέσω του CLA μας μπορείτε να επωφεληθείτε από τα υψηλά επίπεδα αυτού του λιπαρού οξέος.

  Το CLA βρίσκεται φυσικά στα κόκκινα κρέατα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αλλά για να πάρετε την ίδια ποσότητα του CLA που περιέχεται μέσα σε δύο μαλακές κάψουλες, θα έπρεπε να φάτε 3 κιλά βοδινού κρέατος, ή 50 φέτες επεξεργασμένου τυριού, Είναι παρά πολλές ανεπιθύμητες θερμίδες και καθόλου πρακτικό! Οι κάψουλες CLA είναι πολύ εύχρηστες, πάρτε ακριβώς μια κάψουλα με κάθε γεύμα και προτού το καταλάβετε, θα αποκτήσετε εκείνο το φίνο σώμα που πάντα θέλατε!

  Για ποιόν είναι?

  Το CLA της Reflex Nutrition έχει δημιουργηθεί τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες που επιθυμούν να αυξήσουν την πρόσληψη βασικών λιπαρών οξέων (συζευγμένα λινολεϊκά οξέα) σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή και άσκηση προκειμένου να υποστηρίξουν τους στόχους της γυμναστικής τους.

  Το CLA δεν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους και μπορεί να περιέχει ίχνη αυγών, γλουτένης, ψαριών και ξηρών καρπών. Το προϊόν αυτό δεν είναι κατάλληλο για άτομα κάτω των 18 ετών.

  Ποια είναι τα οφέλη;

  • Είναι ένα φυσικό και ασφαλές συστατικό
  • Κατασκευάζεται στην ΕΕ με τα υψηλότερα πρότυπα
  • μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας
  • μειώνει τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων, της συνολικής και της "κακής" χοληστερόλης
  • ότι περιορίζει την ανάπτυξη και συρρικνώνει το μέγεθος των καρκινικών κυττάρων,
  • σκοτώνει τα προ-καρκινικά κύτταρα,
  • διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα,
  • μειώνει τις καρδιακές παθήσεις και πολεμάει το διαβήτη
  • έχει αντιοξειδωτική δράση.

  Σύμφωνα με το National Health Institute, το CLA είναι το μοναδικό λιπαρό οξύ που αποδεδειγμένα έχει αυτή τη δράση στην αντιμετώπιση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων. Ειδικότερα στη Φιλανδία μεγάλη έρευνα που κράτησε 25 χρόνια και έγινε σε 4600 γυναίκες με και χωρίς καρκίνο του μαστού, με εξέταση των επιπέδων του CLA στον ορό του αίματος τους απέδειξε ότι στις γυναίκες με τα υψηλότερα επίπεδα CLA βρέθηκαν 72% χαμηλότερα ποσοστά εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

  Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο ως προς τη δράση του CLA, είναι η επίδραση που έχει στη σύσταση του σώματος. Πειράματα έδειξαν ότι το CLA μπορεί να μειώσει τα επίπεδα του σωματικού λίπους και να αυξήσει τα επίπεδα της σωματικής άλιπης μάζας.
  Το CLA αντίθετα με το απλό λινολεϊκό οξύ δεν είναι ένα απαραίτητο θρεπτικό στοιχείο για τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά ο τρόπος δράσης του και κυρίως η αντικαρκινική και λιποδιαλυτική του του δράση το καθιστά απαραίτητο.

  Το CLA του Reflex Nutrition παρέχει 750 mg CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) ανά κάψουλα.

  Χρησιμοποιούμε το Clarinol® CLA, το οποίο κατασκευάζεται από το φυσικό έλαιο κνήκου. Το Clarinol® CLA περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση λιπαρών οξέων CLA που είναι και ευεργετικά και δραστικά.

  Ingredients

  In a soft gelatin capsule: Clarinol® conjugated linoleic acid, mixed natural tocopherols. Capsule shell composed of gelatin and glycerine.

 • Προτεινόμενη ΔοσολογίαΣυνιστώμενη χρήση Πάρτε δύο κάψουλες τρεις φορές την ημέρα με τα γεύματα. Κάθε κάψουλα παρέχει 750 mg συζευγμένου λινολεϊκού οξέος.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω