Πώληση! Creapure Creatine 250g Μεγαλύτερη προβολή

Creapure Creatine 250g

60-12

Νέο προϊόν

- Αυξάνει τη σωματική απόδοση
- Αυξάνει την αντοχή
- Ενισχύει τους μυς πριν την προπόνηση
- Ότι μοναδικό και αποτελεσματικό για όποιον αθλείται

Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

12,00 €

-2,50 €

14,50 €

 • Τι είναι η Creapure® Creatine σε σκόνη;

  Η κρεατίνη είναι ένα συστατικό που βρίσκεσαι φυσικά μέσα στο σώμα. Είναι παρούσα σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο και λειτουργεί ως αποθήκη ενέργειας. Η μισή από την ποσότητα που χρειάζεται ο οργανισμός παράγεται από το ίδιο το σώμα ενώ το υπόλοιπο πρέπει να λαμβάνεται καθημερινά από την τροφή.

  Επειδή είναι πολύ δύσκολο να καταναλώνουμε μεγάλες ποσότητες νωπού κρέατος και νωπού ψαριού για να παίρνουμε τις απαραίτητες ποσότητες κρεατίνης έχουμε συμπληρωματική αγωγή με σκευάσματα κρεατίνης.

  Η Creapure® Creatine είναι η μορφή κρεατίνης στον κόσμο με τις περισσότερες έρευνες και έχει δοκιμαστεί διεξοδικά σε πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Τα επιστημονικά στοιχεία είναι τόσο δυνατά για την Creapure® Creatineώστε να θεωρείται από κορυφαίους αθλητικούς επιστήμονες διατροφής ως η μοναδική και πιο αποτελεσματική καθόλα νόμιμη ουσία για ένα άτομο που αθλείται.

  Αναμειγνύοντας την Creapure® Creatineμε υγρό και καταναλώνοντας άμεσα, οι πηγές ενέργειας εντός των μυών ενισχύονται. Η Creapure® Creatine σε σκόνη είναι επίσης εντελώς άγευστη.

  Ποια είναι τα οφέλη;

  -          Αυξάνει τη σωματική απόδοση

  -          Ενισχύει τους μυς πριν την προπόνηση

  Σύμφωνα με έρευνες η κρεατίνη έχει βρεθεί ότι έχει την δυνατότητα να αυξήσει τη μέγιστη δύναμη και την αντοχή έως 15% σε αθλήματα ταχύτητας και σε μικρό χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μέγιστη δύναμη περίπου 20% και την αντοχή στη δύναμη περίπου 30%. Έχει επίσης την ικανότητα να βοηθάει στην αύξηση της πρωτεϊνοσύνθεσης.

  Η χορήγηση κρεατίνης δημιουργεί εξωκυτταρικό υγρό στο μυϊκό κύτταρο το οποίο το βοηθάει να συνθέτει καλύτερα τις πρωτεΐνες. Αυτό στη συνέχεια συνεπάγεται αύξηση του καθαρού μυϊκού όγκου. Σε πολλές έρευνες ακόμα έχει καταχωρηθεί αύξηση της ταχυδύναμης.

   

  Για ποιόν είναι?

  Η Creapure® Creatineσε σκόνη είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες άνω των 16 ετών, οι οποίοι προορίζονται να βελτιώσουν τις επιδόσεις, την αντοχή και την ανάκτηση των επιδόσεων τους.

  Η σύνθεση της προέρχεται από μη ζωικής προέλευσης υλικά ενώ η Creapure® Creatine είναι εγγυημένα για χορτοφάγος και για vegans.

  Ανακατέψτε την Creapure® Creatine σε υγρό όπως νερό, ροφήματα πρωτεΐνης, γάλα ή χυμό. Κατά γενικό κανόνα, για κάθε 1g κρεατίνης, αναμειγνύεται με τουλάχιστον 100ml υγρού.

  Η Creapure® Creatine θα πρέπει να πίνεται αμέσως μετά την ανάμιξη, καθώς η ισχύς της κρεατίνης χάνεται αν παραμείνει για πάρα πολύ καιρό σε υγροποιημένη μορφή.

 • Προτεινόμενη ΔοσολογίαΣυνολικά 2 κουταλάκια γλυκού ημερησίως ως ακολούθως: πρωί: 1/2 κουταλάκι. μεσημέρι: 1/2 κουταλάκι. απόγευμα: 1/2 κουταλάκι 1 ώρα πριν την προπόνηση. βράδυ: 1/2 κουταλάκι αμέσως μετά την προπόνηση.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω