Πώληση! Colostrum Μεγαλύτερη προβολή

Colostrum 100caps

20-70

Νέο προϊόν

Το COLOSTRUM, που καλείται επίσης «πρώτο γάλα», είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο εξαιρετικά τρόφιμα που μπορούν να βρεθούν στη φύση. Το COLOSTRUM είναι σημαντικό για την διατροφή, την αύξηση και την εξέλιξη των νεογέννητων νηπίων και συμβάλλει στην ανοσοποιητική υπεράσπιση των νεογνών.Περισσότερες λεπτομέρειες

10 αντικείμενα

15,50 €

-1,50 €

17,00 €

 • Τι είναι το Colostrum;

  Ως πλούσια πηγή πρωτεΐνης, το Colostrum μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.

   

  Το πρωτόγαλα είναι το πρώτο γάλα που παράγεται από μια αγελάδα, είναι ορμόνη και απαλλαγμένο από αντιβιοτικά και παρασκευάζεται από το γάλα χορτοφάγων αγελάδων. Το γάλα από χορτοφαγικές αγελάδες είναι πλουσιότερο σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και έχει έως και πέντε φορές περισσότερο CLA.

   

  Για ποιόν είναι?

  Για όποιον ακολουθεί ενεργό τρόπο ζωής και αναζητά πλούσια πηγή πρωτεΐνης.

   

  Ποια είναι τα οφέλη;

  - Γάλα από χορτοφαγικές αγελάδες

  - Χωρίς rBGH

  - Ελάχιστο επίπεδο ανοσοσφαιρινών 30%

  - Συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας

  - Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού
  Οι μελέτες έχουν δείξει ότι το COLOSTRUM περιέχει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς άνοσους παράγοντες που βοηθούν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. 
  Αποδείχθηκε από τις κλινικές μελέτες ότι το COLOSTRUM ενισχύει το αλληλένδετο ανοσοποιητικό σύστημα. Συγχρόνως βοηθά στην εξισορρόπηση του υπερβάλλοντος ανοσοποιητικού συστήματος, όπως συμβαίνει με τις αυτοάνοσες ασθένειες - καταστάσεις στις οποίες ο οργανισμός επιτίθεται στον ίδιο του τον εαυτό.
  Τα περισσότερα από τα αντισώματα που υπάρχουν στο COLOSTRUM δεν απορροφώνται, αλλά παραμένουν στο εντερικό κομμάτι και μπορούν να επιτεθούν στις ασθένειες. Αυτή η προληπτική δράση επιτρέπει στους μηχανισμούς άμυνας να ενεργήσουν ενάντια στους μικροοργανισμούς πριν αυτοί διαπεράσουν τους αμυντικούς μηχανισμούς του σώματος. 

   Επίσης το COLOSTRUM μπορεί να βοηθήσει το σώμα να:
  -Διατηρεί την ισορροπία του ζαχάρου στο αίμα.
  -Επιταχύνει την κανονική ανάπτυξη (λόγω ηλικίας) ή την επούλωση του τραυματισμένου μυός, του οστού, του χόνδρου, του κολλαγόνου του δέρματος, των κυττάρων των νεύρων, των βλεννογόνων του στόματος.
  -Καίει λίπος αντί μυϊκού ιστού για ενέργεια κατά την διάρκεια της δίαιτας ή της μειωμένης διατροφής.
  -Θεραπεύει τα εγκαύματα, τις χειρουργικές πληγές, τους τραυματισμούς του δέρματος και τις φλεγμονές. 
  -Ελέγχει τις μολύνσεις και τους πόνους στα ευαίσθητα δόντια ή μετά από την οδοντική εργασία. 
  -Ρυθμίζει τις λειτουργίες του αίματος με αποτέλεσμα την υψηλότερη συγκέντρωση και την επαγρύπνηση.
  -Ρυθμίζει τις χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που είναι αρμόδιες για την καλή διάθεση (σεροτονίνη, ντοπαμίνη και ενδορφίνη). 

  Πληροφορίες Προϊόντος

  Το πρωτόγαλα είναι το πρώτο γάλα που παράγεται από την αγελάδα μετά τη γέννηση ενός μοσχαριού. Τα πλεονάζοντα προϊόντα συλλέγονται για ανθρώπινο συμπλήρωμα λόγω της εξαιρετικά υψηλής περιεκτικότητας τους σε θρεπτικά συστατικά και πρωτεΐνες.

   

  Το πρωτόγαλα είναι σημαντικό για τη διατροφή και την ανάπτυξη των νεογνών και συμβάλλει στην ανοσολογική άμυνα. Κατασκευασμένο από όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, το πρωτόγαλα μπορεί να βοηθήσει τους αθλητικούς στόχους παρέχοντας στο σώμα υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τη διατήρηση και ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

   

  Τίποτα άλλο;

  Κάθε συσκευασία περιέχει 100 κάψουλες, παρέχοντας 30-100 servings, ανάλογα με την καθημερινή ή τακτική δοσολογία.

   

  Συνιστώμενη χρήση

  Μπορείτε να λαμβάνετε μία έως τρεις κάψουλες, δύο έως τέσσερις φορές την ημέρα, ή όπως συνταγογραφείται από τον γιατρό σας.

   

  Κάθε κάψουλα παρέχει: 450mg πρωτόγαλα βοοειδών (30% ανοσοσφαιρίνες).

   

  Αυτό είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής και θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.

  Ingredients

  In a 2 piece gelatin capsule: freeze dried bovine colostrum (MILK) (standardised min 30% IgG), microcrystalline cellulose, magnesium stearate, silicon dioxide. 

  For allergens, see ingredients in bold

 • Προτεινόμενη Δοσολογία2 κάψουλες 3 φορές την ημέρα.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω