Muscle Bomb 600gr.

Νέο προϊόν

Το Muscle Bomb είναι μία από τις παγκοσμίως, αν όχι η μοναδική, δυνατού τύπου φόρμουλα για πριν την προπόνηση!

- Περιέχει 25,400mg των δραστικών συστατικών ανά serving.
- Βελτιώνει την αντοχή σας σε σκληρές προπονήσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
-
Συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση των μυών
-
Περιέχει μεγάλη ποσότητα BCAAs
-
Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα


Περισσότερες λεπτομέρειες

Μη διαθέσιμο

47,00 €

 • Τι είναι το Muscle Bomb®;

  Το Muscle Bomb® είναι ένα προϊόν για πριν την προπόνηση, προσφέροντας στον οργανισμό συστατικά για αξιοσημείωτα αποτελέσματα βοηθώντας στις προπονήσεις. Περιέχει δεκαπέντε συστατικά, επτά εκ των οποίων επιλέγονται ειδικά για το ρόλο τους στην καλύτερη δυνατή απόδοση για πριν την προπόνηση.

  Με 8g citrullinemalate, 7g BCAAs, 2g L-Carnitine, 2.5g TMG, 3.2g beta-alanine και 1g ταυρίνη ανά 30g shake, το MuscleBomb® διατίθεται με καφεΐνη.

  Μόλις δοκιμάσετε το Muscle Bomb® είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ κάποιο άλλο προϊόν.

   

  Ποια είναι τα οφέλη;

  - 25,400mg δραστικών συστατικών ανά δύο scoop

  - Απίστευτη γεύση

  Κάθε δόση παρέχει στους μυς 7,000mg BCAAs συμβάλλοντας στη διατήρηση και την ανάπτυξη των μυών. 8,000mg citrulline malate, 3,200mg beta-alanine, 2.000 mg L-carnitine tartrate και 2,500mg betaine.

  Τα 3 από την διακλαδισμένη αλυσίδα αμινοξέα, L-λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη, όλα με στιγμιαία ανάμιξη, κατά τον πλέον αποδεδειγμένα 2: 1: 1 αναλογία, είναι αναμφισβήτητα από τα πιο σημαντικά αμινοξέα ένας αθλητής μπορεί να πάρει. Κάθε διπλή μερίδα περιέχει 7,000mg που είναι περισσότερο από τη δόση που χρησιμοποιείται σε μία επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει την αναβολική δράση των BCAAs κατά τη διάρκεια της άσκησης.

  Η Κιτρουλίνη και το Μηλικό Οξύ είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς για πριν την προπόνηση για μεγάλες επιδόσεις, καθυστερώντας την κόπωση και αντέχοντας περισσότερες επαναλήψεις. Η Κιτρουλίνη και το Μηλικό Οξύ είναι σε μία αναλογία 2: 1 της κιτρουλλίνης αμινοξέος και μηλικό οξύ. Αν και εξαιρετικά δημοφιλής, πολλά συμπληρώματα περιέχουν μόνο μια-δυο γραμμάρια στην καλύτερη περίπτωση, η επιστήμη λέει ότι χρειάζονται πολύ περισσότερα. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να έχετε 400% -800% περισσότερο από ό, τι τα περισσότερα προϊόντα που παρέχει. Στο Muscle Bomb® η δόση είναι 8,000mg ανά διπλή μερίδα.

  Αυξήστε τα επίπεδα καρνοσίνης στους μύες, με βήτα-αλανίνη, για την αύξηση της αντοχής με αποδεδειγμένες επιδόσεις. Επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι 3,200mg ανά ημέρα αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα της καρνοσίνης στους μυς.

  Μια άλλη μεγάλη προσθήκη σε οποιοδήποτε καθεστώς για πριν την προπόνηση είναι η καρνιτίνη. Η Καρνιτίνη χρησιμοποιείται από το σώμα για να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά το λίπος για ενέργεια. Ωστόσο, επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι έχει και άλλες σημαντικές δράσεις για τον αθλητή, μία μέγα δόση της L-καρνιτίνης αποκαθιστά τους μυς μετά την προπόνηση και αυξάνει τον αριθμό συλλογής τεστοστερόνης στο μυ.

  Επιπρόσθετα, οι βιταμίνες Β6 και Β12 συμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, στην κανονική λειτουργία του νευρικού συστήματος, καθώς και τη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.

  Τα ειδικά επιλεγμένα ενεργά συστατικά στο Muscle Bomb® έχουν επιλεγεί για την υψηλής ποιότητας επίδραση τους, με σκοπό να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή επίδοση στις προπονήσεις σας.

   

  Για ποιόν είναι?

  Το Muscle Bomb® είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες με στόχο την ενίσχυση της προπόνηση τους για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα. Πολλοί αθλητές γνωρίζουν τη δυσκολία της επίτευξης ενός στόχου ή της κατανάλωσης της ενέργειας κατά τη διάρκεια μίας σκληρής προπόνησης. Το Muscle Bomb® έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να συνεχίζετε τις σκληρές προπονήσεις βγάζοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση στην προπόνηση.

  Το Muscle Bomb® είναι κατάλληλο και για χορτοφάγους.

   

  Συνιστώμενη Χρήση

  ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το προϊόν περιέχει καφεΐνη.

  Για να αξιολογήσετε την ανοχή σας στο προϊόν: Αναμείξτε 15g (περίπου ένα γεμάτο scoop των 25ml) με 300ml νερό σε ένα σέικερ ή μπλέντερ και καταναλώστε με άδειο στομάχι. Περιμένετε 30 λεπτά για να εκτιμήσετε πως αισθάνεστε.

  Η συνιστώμενη δοσολογία έχει υπολογιστεί για άνδρα ενήλικα περίπου 75kg.

  Τις ημέρες προπόνησης: Αναμίξτε 15-30g (περίπου δύο παρά ένα scoop των 25ml) με 300-400ml νερό σε ένα σέικερ ή μπλέντερ και καταναλώστε με άδειο στομάχι 30-40 λεπτά πριν την προπόνηση σας.

  Τις ημέρες που δεν έχετε προπόνηση: Αναμείξτε 15g (περίπου ένα γεμάτο scoopτων 25ml) με 300ml νερό σε ένα σέικερ ή μπλέντερ. Καταναλώστε με άδειο στομάχι.

  Μετά από 12 εβδομάδες χρήσης κάντε ένα διάλειμμα τεσσάρων εβδομάδων πριν την επανέναρξη χρήσης του προϊόντος.

  Ingredients

  Filtered Water, L-Carnitine, Acid (Citric Acid), Natural Flavouring, Taurine, Acid (Phosphoric Acid), Natural Colour (Beta Carotene), Caffeine, Sweetener (Stevia), Preservative (Potassium Sorbate), Antioxidant (L-Ascorbic Acid). May contain milk, gluten and/or egg.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Επάνω